DİYARBAKIR / KULP - Kulp Anadolu Lisesi

Ock

Vali Gökhan Aydıner Mesleki ve Teknik Anadolu Lİsesi Teknik Eğitim Şefleri ve Ekibi ,Okulumuz Etkileşimli Tahtalarının Bakım ve Onarımını Yaptılar.

Ock

Ara

Çedes ekibi olarak kitap fuarına katıldık .Ardından öğrencilerle sur içini gezdik .Hz Süleyman cami ve müzeleri Ahmet Arif müzesi ulu cami dört ayaklı minare sülüklü Han Ensar kitabevi ve Hasanpaşa hanı Ermeni kilisesi gezildi .Öğrencilerin çok keyif aldığı bir etkinlik oldu,

Proje yürütücüsü öğretmenimiz Ruken BOZKUŞ: "Tüm etkinliklerde olduğu gibi bu etkinlikte de desteğini eksik etmeyen sayın müdürüm Salih DONAT'a  kendim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim." dedi.

Ara

Okul Rehberlik Servisimiz öncülüğünde , öğrencilerimize yönelik mesleki tanıtımlar yapıldı.Tanıtım merkezi olarak Dicle Üniversitesi  +Tercih kurumu insiyatif aldı.

Oludukça keyifli geçen programın sonunda öğrencilerimizle beraber Diyarbakır Kitap Fuarı'na uğradık.

Kas

OKul Rehberlik Servisimiz Öncülüğünde, öğrenci velilerimizi ziyaret ettik.

Kas

Okulumuz öğrencilerine, İlçe Milli Eğitim Konferans Salonunda "Kadına Yönelik Şiddete Karşı" seminer verildi.

Kas

İLçe Kaymakamımız Sayın Burak AKELLER ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Kermesimize katıldılar.

Yoğun katılımın olduğu kermesimizde Filistin ile dayanışma içinde olduğumuz bilinci geliştirildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Cengiz' e bu anlamlı ziyaretinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekip, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel şiir ve şarkı etkinliği gerçekleştirdi.

Kas

Kulp Anadolu Lisesi olarak tüm kademelerimize deneme sınavı yaptık.

Kas

Okulumuz Kulp Anadolu Lisesi olarak Mustafa Kemal ATATÜRK'ü , vefatının 85. yılında saygı ve minnetle andık.